Alver

Skogsgångare, långöron, skuggvandrare… Dessa varelser går under många namn, tyst viskade av vidskepliga bybor, missnöjda gråväsen och skeptiska stadsmänniskor. De är definierade av mystiken som kretsar kring dem, då inget av folken är fullkomligt övertygade om att de över huvud taget existerar.

På Ljusordern 5 kommer det att finnas ett begränsat antal platser öppna för att spela alv. Kontakta arrangörerna om du är intresserad, så får du till gång till mer information!

One Response to Alver

  1. Albin Pettersson says:

    Hej! Jag hade nämligen funderat att spela alv vid eran kommande äventyr om det visar sig att jag har tid. Men jag har ju inte så mycket att gå på då det inte finns nån info så jag skulle vilja veta så mycket jag kan så jag kan skapa en roll. Jag har varit på ganska få lajv (bara tre stycken) men jag är inte nybörjare. Jag rollspelar väldigt mycket (drakar och demoner) under flera års tid så att agera och tala som en alv är inget nytt för mig och jag tror jag skulle passa som en alv. Spelade även som alv under två av mina tre lajv. (Ljusården var det tredje så jag kanske kommer tillbaka med min förra karaktär om inte annat.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *