Anmälan

Så trevligt att du bestämt dig för att anmäla dig. Läs igenom hela den här sidan först och följ sedan instruktionerna.

Sista dag för anmälan och betalning av anmälningsavgiften är den 5 juli, men anmäl dig så snart du vet att du vill delta. Detta för att vi ska hinna skriva intriger, planera mat och allt annat som gör eran lajvupplevelse så bra som möjligt!

Osäker på om du kan komma? Läs mer om avanmälan längst ned på denna sida.

Rollen

Du behöver inte vara klar med din roll för att anmäla dig. När du har bestämt dig för att vara med på lajvet samt valt grupp så anmäld dig med en gång. Rollen kan du skicka in senare, men senast två veckor innan lajvet, dvs. den 10 juli.

Välj vilken grupp du vill tillhöra. Det finns i nuläget sex grupper att anmäla sig till. Förutom dessa sex grupper kan du erbjuda dig att spela en “fri roll”, det innebär att du låter oss arrangörer peta in dig där vi behöver folk. Grupperna du kan välja mellan är:

  • Ljusväktare (passande för ungdomar mellan 13 och 18 år)
  • Gråväsen/orcher & människor från Myrängen
  • Tallträskare (bybor)
  • Alver
  • Tillresta
  • Tomtar

Läs mer om grupperna här. När du bestämt dig för vilken grupp du ska spela så ska du genast anmäla dig. När du är anmäld är det dags att börja skapa din roll. Läs mer på sidan “Att skapa en roll

Anmälan

Använd detta formulär för anmälan.

Anmälningsavgiften

Nu är det dags att betala avgiften!

Avgiften för Ljusorden 5 består av två avgifter, deltagaravgift och medlemsavgift. Avgiften är 200+50 kr om du är mellan 7-25 år och 250+100 kr om du är över 25 år. Avgifterna betalar du in som två separata betalningar till föreningens bankgiro som har bankgironummer 5037-4636, betalningsmottagare SLI. Märk din betalning med “LO – <personnummer>” så att vår eminenta kassör ser att det är Ljusorden du betalar för. Detta täcker

  • Medlemsavgift för SLI 2012, 50 kr för 7-25 åringar, 100 kr för alla äldre än 25. Är man under 7 år är medlemsskapet gratis. Här går du in och fyller i formuläret för att registrera dig som medlem i SLI.
  • Mat under hela arrangemanget, dvs. frukost, lunch, middag på fredag och lördag samt frukost och lunch på söndagen. Maten kommer att vara vegetarisk med lite kött som tillbehör. Matsedel kommer att dyka upp innan lajvet.
  • Alla omkostnader arrangörerna har för lajvområde och lajvet.

Är du redan medlem i SLI?
Då kostar lajvet endast 200 kr för dig under 26 år, och 250 kr för dig som är 26 år eller äldre.

Du behöver inte bli medlem i SLI för att vara med på Ljusordern 5. Dock så är deltagaravgiften 350 kr för icke-medlemmar.

Avanmälan

Visar det sig att du inte kan komma till lajvet? Meddela det till arrangörerna! Avanmäler du dig innan den 6 juli så får du tillbaka hela anmälningsavgiften, exklusive medlemsavgiften till SLI. Det är bra om du hör av dig så fort som möjligt att du inte kan komma, så att vi behöver omplanera så lite som möjligt. Det går utmärkt att skicka ett mejl till oss på ljusordern@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *