Att göra en bok

Om du väljer att spela Lärd som Ljusväktare kan det vara bra för dig att ha med dig en egen bok där du innan lajvet skrivit ner lite fakta som du tror att din roll kommer ha nytta av. Här kommer lite enkla tips för hur man gör en egen bok:
Första steget är att färga papper så att det inte ser så nytt och fint ut. Du gör detta genom att ta helt vanliga, vita papper och doppar dem i te eller kaffe. Se till att papperna verkligen är genomblöta så att de har sugit upp så mycket kaffe/te som möjligt. Låt dem sedan torka.

Klipp ut så stora sidor som du vill ha i din bok och sy sedan ihop i ryggen.

Sedan kan du skriva ner allt vad du vill i din bok. Använd svart bläckpenna.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *