Tomtar och Barn

Det är nu klart att Ljusordern III kommer att innehålla en grupp med inriktning mot barn i åldersgruppen 7-12år. Gruppen kommer att vara en del av ljusordernlajvet men ha stora möjligheter till att gå undan och vara off om det behövs. Vi hoppas att föräldrar och barn vill komma och vara en del av vårt storslagna lajv.

Vad kommer då gruppen att vara undrar ni och svaret är givetvis Tomtar. Varje gård har sina egna små tomtar som ibland ställer till otyg och ibland hjälper till, men man ska alltid noga akta sig för att tappa saker i deras närhet… Om ni är intresserade så tveka inte att höra av er med frågor och funderingar, maila på ljusordern@gmail.com så lovar jag att vi återkommer så snabbt som möjligt.

About Leif

Huvudarrangör för ljusordern 3
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *